ФРИЖИДЕР VOX KG 2500F - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФРИЖИДЕР VOX KG 2500F

Vox
1 Продажби

Категорија Комбинирани фрижидери со замрзнувач долу
Тип на контрола Механички
Нето-волумен на артиклите во фрижидерот 171 л
Нето-волумен на артиклите во замрзнувачот 42 л
Нето капацитет на уредот 213 л
Капацитет на замрзнување 2,6 кг
Внатрешност на фрижидерот 4 стаклени плочи
1 фиоки
3 полици со врати
Внатрешен замрзнувач 1 полица-сталажа
Прекинувач за брзо замрзнување Да
Систем за ладење Static -Less Frost
Систем за одмрзнување Автоматски/Прирачник
Технологија Анти-бактериска заштита,
Внатрешно лед осветлување
Тивко работење
Класа на енергија F
Гас R600a
Реверзибилна врата Да
Климатска класа N
Ниво на бучава 41 dB
Потрошена енергија (kWh/години) 222 kWh
Висина на фрижидерот 1450mm
Ширина на фрижидерот 540mm
Длабочина на фрижидерот 570mm
Нето тежина 39 кг
Вкупна тежина 42 кг

13,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница