ФРИЖИДЕР VOX KK 3600 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

ФРИЖИДЕР VOX KK 3600

Vox
1 Продажби

нергетска класа: A+
Капацитет: фрижидер/замрзнувач: 235/113
Капацитет фрижидер нето: 230
Капацитет замрзнувач нето: 106
Aнтибактериска заштита
3 стаклени полици
Сад за путер и сирење
Осветлен ентериер
4 прилагодливи бариери на врата
Димензии: (Ш x Д x В) (mm) 595*650*1860
Боја: Бела
Гаранција: 5 години

18,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница