Клима Fujitsu 12 KPCA Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Fujitsu 12 KPCA Inverter

FUJITSU

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 46,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ASYG 12 KPCA

Моќност:

Ладење: 3,4 (0,9-3,7)kW

Греење: 3,8 (0,9-4,8)kW

Потрошувачка:

Ладење: 1.00 kW

Греење: 1.14 kW

Енергетска ефикасност Class:

Ладење: А++

Греење: А+

Operation Range:

Ладење: -10 до +46 °C

Греење: -15 до +24 °C

Доставата е бесплатна

Гаранција 2 години

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X