HAMACHI KRS 150 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

HAMACHI KRS 150

HAMACHI
Нема инфо.

Тип на мотор: Едноцилиндричен, 4-тактен

Ладење:Воздушно се лади

Стартер:електричен / удар

Палење:CDI плус удар

Зафатнина:149,4 ml

Отвор x Удар:62,0 mm x 49,5 mm

Основа на тркала:1.280 mm

Предни / задни сопирачки:Тампон на сопирачките /

Должина / Ширина / Висина 2.000 mm x 770 mm x 1.040 mm

Максимална моќност:9,2 kW / 8500 r/min

Предни / задни гуми:2,75-18 / 3,00-18

Сува тежина:106 кг

Бесплатна испорака

87,960ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница