Hi-FU третман - КУПИ НА РАТИ
, ,

Hi-FU третман

Козметички Услуги
Нема инфо.

Ова е третман кој целосно подмладува, а може да се користи за лице и за тело. Овој апарат создаде револуција во козметиката и ги одложи сите оперативни зафати за подмладување. Тој е интензивен, фокусиран ултразвук кој делува длабински до ниво на мускул, создавајќи топлотен ефект кој целосно подмладува.
*Hi-FU на подбрадок, врат, деколте

12,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.