INTEX Детски базен 58485 - КУПИ НА РАТИ
, ,

INTEX Детски базен 58485

Intex
Нема инфо.

Димензии: 305х186х56 cm

Капацитет 999 литри

Тежина 8.5 кг

3 вентили

Материјал 0.32mm PVC

4,090ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница