INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm - КУПИ НА РАТИ
,

INTEX Базен PRISM FRAME 366×99 cm

Intex
Нема инфо.

Димензии 366×99

Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал

Сива боја

Тежина 41.3 kg

Фабричка гаранција 1 година

Капацитет (литри) 8592 l

Дебелина на ѕид (mm) 0.58

Дебелина на под (mm) 0.51

Филтер пумпа со капацитет од 2.006 l/h

21,840ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница