INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm - КУПИ НА РАТИ
,

INTEX Базен PRISM FRAME 457×122 cm

Intex
Нема инфо.

Димензии 457×122

Материјал 3 слоја од SUPER-TOUGH® патентиран материјал

Сива боја

Тежина 71 кг

Фабричка гаранција 1 година

Капацитет (литри) 16805

Длабочина на водата 90% полн (cm) 107

Дебелина на ѕид (mm) 0.58

Дебелина на под (mm) 0.51

Вклучена подлога 472 x 472 см

Вклучена прекривка

Филтер пумпа со капацитет од 3407 l/h

Скала 122 cm

Сет за поправка и лепење вклучен

34,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница