INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ - КУПИ НА РАТИ
,

INTEX Базен Ultra Frame 549x274x132 СМ

Intex
Нема инфо.

Опрема:Базен, Скали, Песочна пумпа со филтер, Подлога за базенот, Покривка, Сет за поправки и лепење, Инструкции

Должина: 5.49 m

Ширина: 2.74 m

Длабочина: 132 cm

Тежина на пакетот: 126.2 kg

Капацитет: 17,203 м3

Капацитет на филтер пумпата: 4.5 m3 / h

89,340ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница