Кајак Explorer K2 Intex - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Кајак Explorer K2 Intex

Intex

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 12,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 312 x 91 x 51 cm

Носивост: до 180 кг (2 лица)

Вклучени алуминиумски весла

Вклучена пумпа

Торбица за носење

Држачи на кајакот

Подесиви седишта со потпора за грбот

Сет за поправки

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X