IPHONE 11 64 gb - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

IPHONE 11 64 gb

Apple
43 Продажби

iOS 13
150.9 x 75.7 x 8.3 mm
6.1 inches, 90.3 cm2
Fast charging 18W, 50% in 30 min
Гаранција 1 година
Бесплатна Достава

48,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница