Iphone 14 pro max - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Iphone 14 pro max

Apple

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 106,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

iOS 16
128GB 6GB RAM
Li-Ion 4323 mAh
Fast charging
50% in 30 min
1 година гаранција
Бесплатна Достава