ISKRA Циклонска правосмукалка SL800 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ISKRA Циклонска правосмукалка SL800

Iskra
Нема инфо.

Моќност: 800W

Напон: 220V-240V ~ 50Hz

Капацитет на садот за прав: 2.5 L

Циклонска технологија

Лесно вадење на контејнерот

3 прилози

Должина на кабел: 4.3m

Боја: црвено-црно

Енергетска ефикасност: A

Ниво на звук: 78 dB (A)

Бесплатна испорака

4,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница