Iskra ERO IE-GC370 Бензинска моторна пила - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra ERO IE-GC370 Бензинска моторна пила

Iskra
1 Продажби

Карактеристики:

Зафатнина на моторот – 37 cm3
Номинална излезна моќност: 1.2 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 2700-12000мин-1
Резервоар за гориво – 310 ml
Резервоар за моторно масло – 180 ml
Должина на меч – 355 mm
Погонски чекор: 9525 mm (3/8″)
Тежина – 6 kg
2 година гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

11,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница