Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra ERO IE-GC580 Бензинска моторна пила

Iskra
4 Продажби

Карактеристики:

Зафатнина на моторот – 58 cm3
Номинална излезна моќност: 2.15 kW
Тип на мотор: двотактен
Воздушно ладење на моторот
Вртежи во минута при слободен тек: 3.000-10.500мин-1
Резервоар за гориво – 550 ml
Резервоар за моторно масло – 260 ml
Должина на меч – 457 mm
Погонски чекор: 8.255 mm (.325″)
Тежина – 5,5 kg
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

12,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница