Iskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Iskra ERO IE-RH40L-1600 Хилта

Iskra
Нема инфо.

Карактеристики:

Напон: 230-240V ~ 50Hz
Моќност: 1600W (max)
Ударна моќ: 9.5 J
Брзина без оптоварување:
• при вртење: 0–630 min-1
• при удар: 0–3800 min-1
Максимално дупчење на:
• бетон: 40 mm
• дрво: 60 mm
Додатоци:
• конусно длето: 18×320 mm
• сврдел: 18×320 mm
SDS MAX систем
Додатна рачка
2 години гаранција
Бесплатна достава

11,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница