Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra GX-MC010B-2 Циркуларна пила

Iskra
Нема инфо.

1200 W јачина
5000 rpm во празен од
Длабочината на сечење на 90 ° – 60 mm
при 45 ° – 48 mm
Подесувачки агол на сечење до 45 °
1,8 m кабел
2 години гаранција
Доставата на овај продукт е бесплатна

4,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница