Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra HP-MT01 мултифунционален пекач

Iskra
1 Продажби

Напон: 220-240 V ~ 50/60 Hz
Моќност на котелот: 1400 W
Волумен: 5 L
Индикатор за статус на греење: Да
Рачки за носење: Да
Тежина: 4,25 кг
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

4,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница