Iskra LDE-520A Бензиски сврдел - КУПИ НА РАТИ
, ,

Iskra LDE-520A Бензиски сврдел

Iskra
Нема инфо.

Моќност на моторот: 1,65 kW
Работна брзина на моторот: 7500 вртежи /мин
Мотор капацитет: 49 cm3
модел на мотор: LD1E44F-5,
Тип мотор: едноцилиндер, со воздушно ладење
Обратна брзина: 0-270 вртежи
• Капацитет на гориво: 1200 ml
• Макс. дијаметар на вежба: Φ300
• дијаметар на вежба: 650 mm
• Вклучувајќи вретено: / Φ100 mm, Φ150 mm, Φ200
• Димензии на амбалажата (mm): 1180 (D) x 360 (W) x 280 (V)
• Нето тежина: 10 кг
• Бруто тежина: 16,8 кг

14,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница