Маслен радијатор Iskra YL-B07FT-11 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Маслен радијатор Iskra YL-B07FT-11

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,630ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3 топлински поставки 800W / 1200W / 2500W + вентилатор 400W

11 ребра за греење

24ч тајмер

Бренд

Продавница