Iskra PN4500-6 16" бензинска моторна пила - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Iskra PN4500-6 16″ бензинска моторна пила

2 Продажби

Моќна и компактна моторна пила, со 16″ (406 mm) меч.
Зафатнина на моторот – 45,8 cm3
Воздушно ладење
Излезна моќност – 1,6 kW
3000 rp/m слободен тек
Кап. на садот за гориво – 550 ml
Кап. на садот за масло – 260 ml
Погонски чекор – 325 ” (8255 mm)
Тежина – 5,4 kg
2 година гаранција

7,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.