Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Iskra PTC-2021L Ѕидна греалка

Iskra
1 Продажби

Одлична ѕидна греалка
Регулација со далечинско.
лесна за монтирање и оддржување,
со модерен дизајн, и бела боја, која се вклопува во секој ентериер.

Моќност: 2000W
Топлинска моќност: 1000W, 2000W
Индивидуални копчиња за регулација
Заштита на мотор од прегрејување
Далечинско
Тајмер
Подесување на тајмерот: до 7.5h
PTC (керамика) грејач
Монтажа на ѕид
Димензии на кутијата (во милиметри): 260 x 570 x 170
Димензии (во милиметри): 240 (Висина) х 550 (Должина) х 130 (Длабочина)
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

3,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница