Ѕидна греалка Iskra PTC-2021L - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Ѕидна греалка Iskra PTC-2021L

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 2000 W

Топлинска моќност: 1000 W, 2000 W

Индивидуални копчиња за регулација

Заштита на мотор од прегрејување

Далечинско

Тајмер

Подесување на тајмерот: до 7.5 h

PTC (керамика) грејач

Монтажа на ѕид

Димензии на кутијата (во милиметри): 260 x 570 x 170

Димензии (во милиметри): 240 (Висина) х 550 (Должина) х 130 (Длабочина)

Доставата на овај продукт е бесплатна

2 години гаранција

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X