Mешалка на боја и малтер Iskra R6210C - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Mешалка на боја и малтер Iskra R6210C

Iskra

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Напон: 230-240V ~ 50Hz

Моќност: 1600 W

Брзина на вртење: 1. фаза: 180-460 мин-1 / 2. фаза: 300-750 мин-1

Навој на вретено: M14

Мешање на сечивиот дијаметар: Ø160 mm

Вкупна должина на прачката за мешање: 600 mm

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X