Iskra YS-06 Air Cooler - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Iskra YS-06 Air Cooler

Iskra
Нема инфо.

Разладете се, и внесете свеж, циркулиралки воздух во вашата просторија.
Моќен Air Cooler со модерен дизајн, кој добро се вклопува во секој амбиент.

Карактеристики:

Јачина: 60w
Напон: 220-240v~50/60Hz
Вода и лед за ладење и навлажнување на воздухот
Функција на нишање
3 брзини на вентилаторот: ниска, средна и висока
Нишачки отвори со 3 различни начини
10l сад за вода
2 патрони
Тркалца за полесна мобилност
Далечински управувач
7,5h часовник
Димензии: 400х300х630
Доставата на овај продукт е бесплатна.
2 години гаранција.

5,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница