Italjet Rocket 4T - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Italjet Rocket 4T

Italjet

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 89,974ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип на мотор: 1P39QMB – 4T

Работен волумен на цилиндарот: 50 CC

Стартување: Елекрично/ Курбла

Димензии: 1825 X 675 X 1173

Батерија: 12V – 7Ah

 

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X