Камин на пелети TIM SISTEM AQUAS15 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Камин на пелети TIM SISTEM AQUAS15

TIM SISTEM
Нема инфо.

Maксимална моќност : 16 kW
Вкупна моќност : 15 кw (воздушно 4,30kw радијатори 10,70 kW)
Големина(a x b x h):523 x 684 x 1041 mm
Погоден за : 90 m²
Eфикасност: 92,37 %
Teжина: 145 kg
Гориво дрвена пелета(ø6 mm Lø30 mm)
Oдвод на чад: ø80 mm
Провев во оџакот: 10-14 Pa
Kaпацитет на резервоарот: 19 kg
Напон: 230 ± 15% V
Фрекфенција: 50 Hz
Eлектрична сила при работа: 55 – 160 W *
Eлектрична сила при палење: 400 – 450 W **
Номинален степен на искористеност: 92,37 %
Редуцирана вкупна моќност : 6кw = ( воздушно 2,5kw радијатори 3,5kW)
Номинална потрошувачка на пелета: 3,475 kg
Редуцирана потрошувачка на пелети: 1,392 kg
Редуцирана емисија на CO (13%O2): 0,0053 %
Температура на издувните гасови мах : 124 ºC
Работна температура: 5 ÷ 60 ºC
Температура на складиштето: 10 ÷ 60 ºC
Максимална релативна влажност (без кондензација): 92,37%* Во зависност дали пумпата е вклучена ,како и мотор редукторот
** Запалката и вентилаторот на издувните гасови се вклучени (400W), а мотор редукторот повремено
1 година гаранција

Доставата на овој продукт е бесплатна

83,880ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница