Камин на пелети Блист оптима 10 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин на пелети Блист оптима 10

Блист

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 40,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 515 x 565 x 1130 mm

Тежина нето/бруто: 120/140 кг

Капацитет на резервоарот за пелет: 23 кг

Електрична сила во фаза на работа: 180 W

Пречник на приклучокот за издув: 80мм

Вкупна влезна моќност (мин/макс): 2,98 KW/9,47 KW

Номинална излезна моќност (мин/макс.): 2.64 KW/8.00 KW

Степен на искористеност: (мин/макс): 88,3%/84,5%

Потрошувачка на пелети: (мин/макс): 0,61 kg/h/1,95 kg/h

Загревање на површина: [m3]: 110-140

Загревање на површина: [m2]: 40-60

Максимално време на работа со полн резервоар: 36 ч

Бесплатна достава

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X