Вграден камин Prity KPW 24 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Вграден камин Prity KPW 24

PRITY

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 145,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа A +

Вкупна моќност 24 + 3 kW

Редуцирана моќност 8 kW

Поволен за простор 150 m2

Ефикасност 92 %

Волумен на котелот 34 l

Конекција за ладна и топла вода ″ 1

Максимален работен притисок 1,5 bar

Напон V / Hz 230/50

 

Бренд

Продавница