Камин Карина 10kW - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Камин Карина 10kW

ECO SPAR

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 55,350ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 48,5 cm x 63 cm x 105 cm

Максимална површина на загревање: 90 m²

Номинална излезна топлина: 10 kW

Потрошувачка на гориво на час: min. 0,6 Kg/h max. 2,1 Kg/h

Редуцирана излезна топлина: 3 kW

Автономија на работа при номинално загревање: 7 h

Ефикасност при номинална излезна топлина: η% 90.1

Автономија на работа при редуцирано загревање: 22 h

Ефикасност при редуцирана излезна топлина: η% 90

Тежина: 125 Kg

Капацитет на полнење: 15 Kg

Потрошувачка на електрична енергија: 360 W

Приклучок за електрична енергија: 230 V / 50 Hz

Дијаметар на издувна цевка: 80mm