KENWOOD Апарат за сладолед IM 250 - КУПИ НА РАТИ
, ,

KENWOOD Апарат за сладолед IM 250

1 Продажби

  • Боја : бела/сива
  • Време на подготовка 15-40 мин
  • Тивок при работа
  • 2 години гаранција

3,780ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.