Клима Bosch 3.2KW Inverter - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Клима Bosch 3.2KW Inverter

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,500ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Капацитет ладење/греење: 3,25kW 12.000Btu/ 3,30kW 12.000Btu

Енергетска класа на ладење :А++

Енергетска класа на греење: А+

Циркулација на воздух 485m3/h

Ниво на бучава -внатрешна:51dB -надворешна: 55dB

R410a еколошки фреон

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница