КЛИМА SAMSUNG LUZON AR18TXHZAWKNEU/AR18TXHZAWKXEU - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

КЛИМА SAMSUNG LUZON AR18TXHZAWKNEU/AR18TXHZAWKXEU

Samsung

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 53,270ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.8/3.8)
Максимален капацитет на ладење: 6700.00 W
Максимален капацитет на греење: 8000.00 W
Просечна моќност: 5000/6000 W
Влезна моќност ладење: 1390 W
Влезна моќност греење: 1710 W
Проток на воздух: 990.00 m3
Капацитет на одвлажнување: 2.00 l/h
Ниво на бучава: 51.00 dB
Работна температура: ОД -15 ℃ ДО 46 ℃
Маса внатрешна единица: 11.50 kg
Маса надворешна единица: 39.70 kg
Препорачана површина: 60 м2
Фреон: R32
Филтри: Филтер за прашина
Брзо ладење со Powerboost дигиталниот конвертир
TT (Twin Tube) технологија до 43% побрзо ладење
Easy filter + филтер со Антибактериска + антиалергиска заштита
Димензии надворешна единица: 880 X 638 X 397 mm
Димензии внатрешна единица: 1050 X 299 X 215 mm
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница