Клима Tesla 3.5 KW TT34EX81-1232IAW со WI - FI - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Клима Tesla 3.5 KW TT34EX81-1232IAW со WI – FI

Tesla
51 Продажби

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.1/4.0)

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3770.00 W

МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:3810.00 W

ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3400/3420 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1130 W

ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:922 W

ПРОТОК НА ВОЗДУХ:550.00 m3

КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.20 l/h

НИВО НА БУЧАВА:40.00 dB

РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -20 ℃  ДО 53 ℃

МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:8.00 kg

МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:23.30 kg

ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 35 м2

ФРЕОН:R32

ФИЛТРИ:Филтер за прашина

ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:777 X 495 X 290 mm

3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

24,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница