Клима Tesla 5.5 kw TT51EX81-1832IAW WI-FI - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

Клима Tesla 5.5 kw TT51EX81-1832IAW WI-FI

Tesla

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 43,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1/4.0)

Максимален капацитет на ладење: 5910 W

Максимален капацитет на греење: 6070 W

Просечна моќност: 5100/5100 W

Влезна моќност ладење: 1580 W

Влезна моќност греење: 1374 W

Проток на воздух: 800.00 m3

Капацитет на одвлажнување: 0.00 l/h

Ниво на бучава: 53.00 dB

Работна температура: ОД -20 ℃ ДО 53 ℃

Маса внатрешна единица: 10.00 kg

Маса надворешна единица: 35.00 kg

Препорачана површина: до 55 м2

Фреон: R32

Филтри: Филтер за прашина

Димензии надворешна единица: 835 x 605 x 360

Димензии внатрешна единица: 910 x 294 x 206

Бесплатна достава

Гаранција 3 години