КЛИМА VIVAX ACP12CH35AEQI+ - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

КЛИМА VIVAX ACP12CH35AEQI+

Vivax

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 21,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.1 / 4.0)
Максимален капацитет на ладење: 4100 W
Максимален капацитет на греење: 4220 W
Просечна моќност: Ладење: 3520 W ; Греење:3810 W
Влезна моќност ладење: 1237 W
Влезна моќност греење: 964 W
Проток на воздух: 600 m³/h
Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h
Ниво на бучава: 40 dB (A)
Работна температура: од -15 до 50 °C
Маса внатрешна единица: 7.5 kg
Маса надворешна единица: 22.7 kg
Препорачана површина: 35 m²
Фреон: Еколошки фреон R32
Филтри: Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
Димензии надворешна единица: 700x550x275 mm
Димензии внатрешна единица: 805x285x194 mm
Останато: Висока ефикасност, вградена smart wi-fi контрола,
прикажување на самодијагноза, индикатор за истекување на гасот за разладување,
1W standby, турбо, заштита на вентил на надворешна единица, интелегентно отопување,
12 Fan Speed, безшумна опција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
ГАРАНЦИЈА 3 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница