Клуб маса Бејли - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Клуб маса Бејли

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 105 x 60 x 45,5 cm

Материјал: клуб маса изработена од иверка со црни пластични ногари (тркалца)