Клуб маса Дуро - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Клуб маса Дуро

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 120 x 75 x 42 cm

Материјал: Клуб маса изработена од висококвалитетна иверка со дебелина од 20mm(плотна, ногари и основа) и 16mm средна плотна