ТРП. МАСА МОЛА - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ТРП. МАСА МОЛА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 120 x 70 x 45,5 cm

Боја: aртисан со гранада

Изработка: високо квалитетна иверка со дебелина 18 mm, плотна со дебелина 36 mm