КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР MUHLER SUF 144 WF - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

КОМБИНИРАН ФРИЖИДЕР MUHLER SUF 144 WF

MUHLER

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 13,090ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Вкупен волумен: 206 L
Волумен на фрижидерски дел: 169 L
Замрзнувачки волумен: 37 L
Годишна потрошувачка на енергија: 215 kWh
Реверзибилна врата
Фрижидерен дел: 2 стаклени полици,
1 фиока, 3 полици на вратата
Замрзнувачки дел: 1 полица
Ниво на бучава: 40 dB
Димензии (ШxВxД): 545 x 1430 x 555 mm
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

Бренд

Продавница