Комода Енрике бела сјај фолија - КУПИ НА РАТИ
-3%
, , , ,

Комода Енрике бела сјај фолија

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 19,900ден 20,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 240 х 33 х 190 cm

ТВ елемент: 180 х 33 х 45 cm

Низок елемент: 60 х 33 х 106 cm

Висок елемент: 60 х 33 х 103 cm

Полица: 150 х 20 х 20 cm

Изработка: медијапан фолија висок сјај (лице) со висококвалитетна иверка 18мм (корпус) , стаклени полици и ЛЕД осветлување.