Комода Викторија - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Комода Викторија

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 244 х 50 х 183 cm

ТВ елемент: 134 x 50 x 48 cm

Елемент со стаклена врата: 40 x 37 x 183 cm Широк елемент: 70 x 50 x 183 cm Полица: 134 x 45 x 50 cm

Изработка: Комода изработена од висококвалитетна иверка со деб. 18мм во Крем(Перла) и Тортана боја, со ABS канттрака, можност за складирање облека во широкиот елемент

Бесплатна испорака

Black Friday ПОПУСТИ!

X