KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

KONCAR Машина за садови PP 60.BLC5

Končar
9 Продажби

 • Машина за садови
 • Бела боја
 • Капацитет на перењето/Број на комплети : 12
 • Енергетска класа А+
 • Ефикасност за перењето A
 • Ефикасност на сушењето B
 • Број на температури: 4
 • Број на програми : 5
 • Димензии (VxŠxD): 85x60x60 cm
 • ЛЕД приказ на текот на програмот
 • ЛЕД приказ за дозирање : за сол и за средство за сјај
 • Повеќекратна заштита од излевање на водата
 • Можност за полувградување под работна плоча
 • Времетраење на стандарден програм: 150 минути
 • Потрошувачка -на годишно ниво: 231kWh /на циклус: 1,05 kWh
 • Потрошувачка на вода: 15 литри
 • Бучавост: 54 dB (re 1 pW)
 • Бесплатна достава

17,040ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница