Конвектор STIEBEL ELTRON CK 20Trend - КУПИ НА РАТИ
, ,

Конвектор STIEBEL ELTRON CK 20Trend

STIEBEL ELTRON
Нема инфо.

 • Многу брзо загревање на бањи или кујни
 • Јачина 2 kw
 • Модерен тенок и рамен дизајн
 • Метално кукиште со мали димензии
 • Безшумност при работа со тивко дување
 • Јак грејач
 • Голем избор на саканата температура од 7°C до 35°C
 • Брза и лесна монтажа за на зид
  “Splashproof ” заштита од вода IP 24
 • Заштитна класа II
 • Осигурувачи 8,7 А
 • Електричен приклучок 220-240 V
 • Боја алпинска бела
 • Грее просторија од 20 м/2
 • Димензии (ВхШхД) : 400x275x131 (mm)
 • Тежина 2,5 kg

7,240ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.