KOPPANG фиокар - КУПИ НА РАТИ
, , ,

KOPPANG фиокар

KOPPANG
1 Продажби

 Карактеристики на производот
> Материјал:  иверица
> Боја:  белаДимензии на производот:
> Ширина: 90 см
> Должина: 46 см
> Висина: 83 см
> Ширина на фиока:75 см
> Длабочина на фиока: 36 см
Број на пакети: 2
Димензии на пакувањето:
Пакет бр:1
> Должина: 94 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 11 см
Бруто тежина: 26.25 кгПакет: 2
> Должина: 88 см
> Ширина: 63 см
> Висина: 6 см
Бруто тежина: 14.80 кг

6,647ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.