Кујна Блок Бети 240 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Кујна Блок Бети 240

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Горен ред: 240 х 30 х 72 cm

Долен ред: 240 х 55 х 72 cm

Плотна: деб. 3,8 cm

Изработка: Кујна изработена од МДФ (лице) и костур висококвалитетна иверка со дебелина 18mm можност за вградување на електрични апарати

Бесплатна испорака