LACK Маса - КУПИ НА РАТИ
, , ,

LACK Маса

LACK
Нема инфо.

Карактеристики на производот
> Боја: црна
  • Димензии на производот:
 > Должина: 118 cm
  •  > Ширина: 78 cm
  •  > Висина: 45 cm..
  • Димензии на пакувањето:
  •  > должина: 139 cm
  •  > ширина: 80 cm
  •  > висина: 8 cm
Број на пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 18.7 kg

4,025ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.