LIFAN 50-2A SPORT - КУПИ НА РАТИ
, ,

LIFAN 50-2A SPORT

Lifan
Нема инфо.

МОТОР: 50 кубика – 4 такт

МОЌНОСТ: 3,2 КС

ЛАДЕЊЕ: ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ

СТАРТЕР: ЕЛЕКТРИЧЕН

ПАЛЕЊЕ: CDI (палење со празнење на кондензатор)

ПРЕНОС: СИНЏИР

Масло за подмачкување: 10W40

АКУМУЛАТОР: 12N7F-MF

ПРЕДНИ / ЗАДНИ СОПИРКИ: ДИСК / ТАПКА ЗА СОПИРАЊЕ

ДОЛЖИНА / ШИРОТИНА / ВИСИНА: 1.930 mm / 715 mm / 1.050 mm

ПРЕДНИ / ЗАДНИ ГУМИ: 2,50-17 / 2,75-17

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

77,797ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница