Лулашка за во двор Shell brown cream - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Лулашка за во двор Shell brown cream

Zizi Teke

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,100ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии на лулашка: 112 cm x 87 cm x 102 cm

Димензии (затворена): 87 cm x 113 cm x 43 cm

Димензии на држач: 206 cm x 113 cm x 105 cm

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X