Очила за сонце Marc Jacobs 100/S 010FU - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Очила за сонце Marc Jacobs 100/S 010FU

MARC JACOBS

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 22,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел: Marc 100/S 010FU

Големина: 64 15 140

Материјал: метал

Боја на рамка: сребрена

Боја на стакла: сива – градуал – огледални

Фактор на заштита: 2

Бренд

Продавница